Motoren:

In de vrije en minipuller klasse mogen de teams allerlei motoren op hun tractoren zetten. Hier staan de meest gebruikte motoren op een rijtje met de nodige informatie erbij. De V8 racemotoren die hieronder op de lijst staan worden ook gebruikt in de Two Wheel Drive klasse. Daar mogen alleen automotoren of van automotoren afgeleide versies gebruikt worden.
In de 3 vrije klassen zijn ook limieten voor het gebruik van motoren, aangezien bepaalde motoren naar verhouding van vermogen of gewicht veel gunstiger zouden zijn dan andere motoren. Om te voorkomen dat alle tractoren met dezelfde motoren gaan rijden, zijn deze limieten opgesteld. Hiervoor hebben alle motoren een bepaald aantal punten toegekend gekregen door de overkoepelende organisatie. Voor iedere klasse is vervolgens een maximaal aantal punten vastgesteld.
Als je hieronder op de motoren klikt, krijg je ook te zien hoeveel punten die motoren waard zijn in de verschillende uitvoeringen. Die punten zijn meestal naar gelang het aantal (geschatte) PK's vastgesteld; 1 punt is ongeveer 100 PK. Bij de minipullers is het aantal punten wel vrij en daar mag je dus alle soorten motoren gebruiken; de minipullers zijn alleen gelimiteerd aan het gewicht.
Verder zijn er geen restricties bij de motoren, ze moeten wel voldoen aan de veiligheidseisen zodat er geen mensen gewond raken als er iets fout gaat binnenin de motor. Het aantal decibels wat word geproduceerd is vanzelfsprekend vrij!

Klasse: aantal punten maximaal
2,5 ton vrije klasse 42
3,5 ton vrije klasse 57
4,5 ton vrije klasse 76

V8 motoren:

Type/ informatie: Korte omschrijving Foto
Racemotoren Ford, Chevrolet, Keith Black, Arias enzovoorts. klik op de foto voor een vergroting
Ford GAA Tankmotor. 16 liter inhoud.

V12 Motoren:

Motor/Informatie Korte omschrijving Foto
Allison Type V1710.
Continental luchtgekoeld
Rover Meteor Merlin zonder supercharger
Rolls Royce Merlin Mk.XX
Rolls Royce Griffon Mk. 58

Stermotoren:

Motor/Informatie Korte omschrijving Foto
Curtiss-Wright R3350 18 cilinder klik hier voor een vergroting
Pratt&Whitney R2800 / Curtiss R2800 18 cilinder
Hercules-Bristol N759, 14 cilinder
Zwesda 42 cilinder. 143 liter inhoud. klik op de foto voor een vergroting

Turbines:

Motor/Informatie Korte omschrijving Foto
Isotov TV2 1750 pk
Isotov TV3 2250 pk
Turbomeca Franse turbine met 1500 pk klik op de foto voor een vergroting